Mašić: Anonimna „Fejsbuk“ stranica objavila lažni izvod iz banke

0
Mašić: Srpski borci ginuli na svom pragu, izvojevali istorijsku pobjedu

FOČA – Načelnik opštine Foča Radisav Mašić saopštio je danas da je „objavljivanjem lažnog, falsifikovanog izvoda iz Unikredit banke“ o navodnim uplatama na ime načelnika i partije SNSD „anonimna `Fejsbuk` stranica `Foča informer`“ počinila krivično djelo, krivotvorenje i falsifikovanje dokumenata.

„Zbog svega ovoga sam zatražio istragu nadležnih institucija koja će pokazati ko se skriva iza ovih nečasnih radnji. Vjerujem da će istražni organi privesti ta lica uskoro pravdi“, naveo je Mašić u demantiju.

On je pozvao i Unikredit banku da se „oglasi i stane u zaštitu svog poslovnog ugleda zbog zloupotrebe njenog imena u fabrikovanju bizarnih neistina“.

Mašić je istakao da oštro demantuje pisanje pojedinih internet portala, odbacujući optužbe koje o njemu „prenose anonimni portali nastali i angažovani u predizbornoj kampanji“.

On je naveo da je BN televizija objavila na svojoj veb stranici tekst pod naslovom „Foča: SNSD uzima `reket` za tender“ i dodao da je u tekstu „izneseno niz laži, netačnosti, neprovjereni i neutemeljeni navodi“, kao i da su taj „tekst pod navedenim naslovom prenijeli sa anonimne internet stranice, preciznije `Fejsbuk` stranice“ /“Foča informer“/.

(www.palelive.com / Srna / Arhivska fotografija)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare