Manifestacijom „Šeširijada“ mališani izrazili svoju kreativnost

0

Dječija manifestacija pod nazivom „Šeširijada“ održana je danas na šetalištu Promenada, a paljanskim ulicama prodefilovali su najmlađi sugrađani iz vrtića „Bubamara“, „Cvrčak“ i „Bambi“, kao i djeca iz Jezičkog-edukativnog centra „Big ben“.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“, koja je i organizator manifestacije, Vanja Jugović rekla je novinarima da je cilj događaja bio da se okupi što više mališana na jednom mjestu.

„Cijela manifestacija zamišljena je kao veliko veselje predškolaca, kao pozdrav jeseni i polasku u novu školsku godinu. Ovo je i prilika da djeca provedu više vremena sa svojim roditeljima, izrađujući zajedno divne kreacije i šešire“, naglasila je Jugovićeva.

Ona je dodala da su mališani nosili i slogane kako bi skrenuli pažnju da znaju šta su njihove obaveze i dječija prava.

Direktor paljanskog vrtića „Cvrčak“ Ivana Savić izrazila je zadovoljstvo organizovanjem ove manifestacije i istakla da je svake godine to poseban događaj za Pale.

Direktor Jezičkog-edukativnog centra „Big-ben“ Ana Čegar rekla je da su se mališani iz ove ustanove rado odazvali na „Šeširijadu“ kako bi pokazali svoju kreativnost i divne šešire.

Ova manifestacija je organizovana u okviru Nedjelje djeteta koja se ove godine širom svijeta obilježava pod sloganom „Zajedno možemo sve“.

 

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare