Mališanima podijeljeno oko 200 novogodišnjih paketića

0

SOKOLAC – Na Sokocu je danas organizovana dodjela oko 200 novogodišnjih paketića prikupljenih u okviru akcije „Ni jedan mališan bez paketića“, koju je organizovala Sokočanka Dragana Krsmanović.

Krsmanovićeva je rekla Srni da je u ovoj humanitarnoj akciji učestvovao veliki broj njenih prijatelja sa Sokoca i Pala, te da je prikupljeno oko 200 paketića za sedam dana.

Paketiće je danas dobilo 103 djece korisnici dječijeg dodatka prema spisku Centra za socijalni rad opštine Sokolac. Paketići su podijeljeni i za tridesetak članova Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama „Podrška“, za šestoro polaznika Odjeljenja sa posebnim potrebama Osnovne škole „Sokolac“ i za više od 40 djece iz višečlanih porodica.

Krsmanovićeva je navela da je podjela paketića organizovana danas, na Djetinjce, uz poštovanje mjera zaštite zbog pandemije virusa korona.

„Moja želja je da mališane učinim srećnim dodjelom paketića od Djeda Mraza u ambijentu novogodišnje čarolije koju smo pripremili na otvorenom ispred Jezičkog centra `IN“, koliko je situacija sa epidemijom dozvolila“, istakla je Krsmanovićeva.

Svjetlana Borovčanin iz Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama „Podrška“ rekla je da su paketići uručeni za dvadesetoro djece i deset odraslih članova kojima pokloni i pažnja znače mnogo.

Jelena Kosorić, majka djece koja su dobila paketiće, zahvalila je Krsmanovićevoj koja je ovu akciju organizovala u saradnji sa Centrom za socijali rad opštine Sokolac i lokalnim Udruženjem „Podrška“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare