Mališanima podijeljeno 600 paketića

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Najmlađi stanovnici opštine Istočno Novo Sarajevo pjesmom su dočekali Djeda Mraza koji je, podjelom 600 paketića u Parku Gavrila Principa, obilježio proslavu dječije Nove godine.

Paketiće su dobila djeca iz vrtića „Vratite nam osmijeh“ i „Maca“, učenici prvog i drugog razreda Osnovne škole „Sveti Sava“, korisnici Centra za socijalni rad i Crvenog krsta, djeca iz boračkih kategorija i mališani uzrasta do sedam godina koji su se do 28. decembra prijavila za dodjelu paketića.

Paketiće je obezbijedila opština Istočno Novo Sarajevo koja je za zabavu najmlađih angažovala djecu iz Muzičke škole „Bejzik“ Đorđa Jovančića.

Načelnik opštine LJubiša Ćosić rekao je novinarima da će večeras na istom mjestu biti ispraćena stara i dočekana Nova godina.

On je naveo da će prisutne sugrađane, uz kuvano vino i rakiju i neizbježni vatromet u ponoć, zabavljati „Zvijezde granda“.

Za cijelu organizaciju dočeka Nove godine opština je izdvojila oko 13.000 KM.

„Ovo je jedan od načina da se opštinska uprava oduži sugrađanima i da im pokaže da želimo da 2015. godinu podnesu što lakše. Znam da to neće biti lako i da će problema biti, ali ne smijemo posustati“, poručio je Ćosić.

On je svima zaželio uspjeh u narednoj godini.

„Nastojaćemo da 2015. godine nastavimo trend razvoja infrastrukture i da bude što više zapošljavanja naših sugrađana“, istakao je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare