Малишанима додијељене скије и паметни сатови

0

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и кошаркаш Ђорђе Гагић уручили су данас малишанима 30 пари скија и четири „паметна сата“ у оквиру акције „Хиљаду скија за нашу д‌јецу“.

Љевнаић је изјавио новинарима да је циљ акције промоција здравих животних навика и подизања свијести о важности бављења спортом те да д‌јецу одвоје од компјутера.

Он је навео да је данас 50. дод‌јела скија у оквиру акције током које су подијелили више од 1.000 пари скија, да се акција само тако симболично зове, те да ће наставити и даље да дијеле уз помоћ спонзора и колико буду имали могућности и средстава.

„Скијање није привилегије само онима који имају новац, јер сви знамо да је скијање скупо и зато сам покренуо и акцију `Буди дете Јахорине` у оквиру које дијелимо 4.000 ски-пасова д‌јеци из општина у саставу града Источно Сарајево, акцију `Хиљаду кацига за нашу д‌јецу`“, истакао је Љевнаић.

Према његовим ријечима, циљ је да се у будућности на Јахорини изгради један камп гд‌је би смјештај за малишане био 10 КМ, јер се граде само хотели са четири и пет звјездица.

Љевнаић сматра да слиједи најуспјешнија сезона, да је посјећеност планини већ одлична јер имају највише садржаја у Европи, од панорамске вожње гондолом, боба на шинама, „Олимп бар“ са плажом поред језера, зип-лајн, трамполину, скајдајв д‌јечија игралишта, адреналински парк и многе друге садржаје.

„Верујем у развој љетног туризма на Јахорини“, поручио је Љевнаић.

Гагић је рекао да ужива на прелијепој планини гд‌је свако љето долази, те позвао све да дођу и уживају у садржајима које Јахорина нуди.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare