Mališani vrtića „Buba-Mara“ uživali u prvom danu „Ski vrtića“ na Jahorini

0

Vrtić „Buba-Mara“ kao i prethodnih godina i ove godine u martu mjesecu organizovao je program boravka mališana na Jahorini.

U okviru Sportsko animacijskog programa „Ski vrtić“, organizovana je školica skijanja, sankanje, te tročasovni animacijski program.

Kako je Jahorina juče bila okupana suncem i prekrivena snijegom, oko pedesetak mališana vrtića „Buba-Mara“ uljepšalo je razglednicu sa Jahorine.

Cilj menadžmenta i vaspitača ove predškolske ustanove je da kroz programa „Ski vrtića“ osim druženja razviju i fizičku aktivnost djece. 

„Imajući u vidu da je organizovani oblik fizičke aktivnosti primaran u odrastanju djeteta i da predstavlja bazu za pravilan razvoj, kako sa zdravstvenog, tako i sa psihološkog aspekta, vrtić „Buba-Mara“ i u ovoj školskoj godini organizovao je Sportsko animacijski program „Ski vrtić“ za svoje mališane“, istakla je direktorica vrtića „Buba-Mara“ Slavka Brezo.

Brezo je naglasila da program „Ski vrtića“ podrazumjeva rad sa djecom na stazi u trajanju od 3 sata dnevno tokom svih 4 dana skijanja i sankanja. Za uspješan i kvalitetan boravak djece na Jahorini pobrinuli su se: OC „Jahorina“, Ski škola „Prestige“,“Ski sport „Life“, Ski sport „Granzov“, Ski rental „Kristal 2“ i Ski rental „Lučić“.

Zimske čarolije mališana vrtića „Buba -Mara“ trajaće od 15. do 18. marta.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/ski-vrtic-buba-mara-mart-2016/] width=[54] height=[54] title=[IME GALERIJE] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare