Mališani proslavili krsnu slavu

0

ROGATICA – U Dječijem vrtiću „Bambi“ u Rogatici danas je proslavljena krsna slava ove ustanove Sveti Nikola.

Čin lomljenja slavskog kolača obavio je protojerej stavrofor Novica Ćebić koji je djeci poželio da ih Sveti Nikola, arhiepiskop i čudotvorac Mirlikijski, svojim blagoslovom nagradi i zaštiti.

Načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić i predsjednik Skupštine opštine Ninoslav Prelić obradovali su 90 mališana ovog vrtića novim igračkama i poklonima.

Direktor vrtića Nataša Duvnjak rekla je Srni da su djeca uz pomoć vaspitača na kreativnim radionicama u susret prazniku pripremila i ukrasila nikoljdanske čizmice u kojima će za dan Svetog Nikole dobiti slatkiše i druge poklone.

Ona je najavila da u ponedjeljak, 26. decembra, u organizaciji vrtića „Bambi“ počinje četvorodnevna manifestacija „Novogodišnja čarolija“ predstavom „Pepeljuga“.

Dan kasnije na gradskom trgu biće organizovan „Novogodišnji bazar“ na kome će mališani i njihovi vaspitači izložiti svoje radove i ponuditi ih kupcima na prodajnim štandovima, uz Djeda Mraza i vatromet.

Prema njenim riječima, u srijedu 28. decembra i četvrtak 29. decembra u vrtiću će biti organizovana žurka sa Djeda Mrazom uz podjelu novogodišnjih paketića.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare