Mališani iz vrtića u skupštinskim klupama

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem za 32 mališana iz Dječijeg centra „Bubamara“ u okviru obilježavanja Nedjelje djeteta.

Jugović je rekao novinarima da je sa saradnicima želio da bude domaćin mališanima, i upozna ih sa izgledom sale Skupštine opštine.

„Ugostili smo dječicu u drugačijem ambijentu od onog u obdaništu, i svi smo zadovoljni“, naveo je Jugović.

Direktor Dječijeg centra „Bubamara“ Slavka Brezo istakla je da je Centar organizovao mnoge aktivnosti povodom Nedjelje djeteta.

„Nedjelju djeteta počeli smo da obilježavamo Dječijim karnevalom prošle sedmice, zatim smo imali izlet na Trebević, posjetu Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama `Sunce`, šetnju kroz naš grad sa transparentima, a danas smo u posjeti opštini Pale“, pojasnila je Brezo.

Ona je zahvalila svim političkim strankama koji su juče u Skupštini opštine Pale podržali njihov godišnji program rada i izvještaj o radu.

„Trudićemo se da maksimalno opravdamo povjerenje naših građana u narednom periodu, kako bi stvorili djeci što bolje uslove u vrtiću“, naglasila je Brezo.

Nedjelja djeteta obilježava se svake godine u prvoj sedmici oktobra organizovanjem raznih manifestacija posvećenih djeci, porodici i porodičnom okruženju, te podizanju svijesti roditelja i okoline o njihovom značaju.

Slogan ovogodišnje manifestacije je „Dječiji svijet – moj svijet“.

(www.palelive.com / Srna / Foto: M.S.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare