Mališani iz vrtića pripremili osmomartovsku priredbu

0

SOKOLAC – U Duhovnom centru “Romanijske Lazarice” na Sokocu više od 80 mališana sokolačkog vrtića nastupilo je na priredbi posvećnoj Međunarodnom danu žena – 8. martu.
Direktor Vrtića Biljana Kosorić rekla je Srni da su djeca tri vaspitno-obrazovne grupe, uz pomoć vaspitačica, pripremili priredbu sa više programskih sadržaja, recitacija, igrokaza, pjesama i igara.

Ona je navela da su sinoćnoj priredbi prethodile radionice u svih sedam vaspitno obrazovnih grupa na kojima su mališani sa očevima kreirali osmomartovske poklone za majke.

“LJubav i pažnja sa kojom su dječica pripremala za priredbu i izrađivala poklone za mame pokazali su da je trud vaspitačica da im pomognu u tome, zaista, opravdan”, istakla je Kosorićeva.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica pozdravio je prisutne na priredbi i istakao da ova lokalna zajednica daje veliki značaj položaju žene u društvu, što pokazuje veliki broj žena uključenih u sve segmente političkog, društvenog, kulturnog i sportskog života ove lokalne zajednice.

U Ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na Sokocu ima 130 mališana u sedam vaspitno-obrazovnih grupa, pet u cjelodnevnom boravku i dvije za pripremni program pred polazak u školu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments