Lišеno slobodе licе S.S. iz Pala za kojim jе policija tragala

6

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su mladića čiji su inicijali S.S. /23/ za kojim su tragali zbog pucnjave na Palama i prijetnji policajcu na dužnosti.

On je osumnjičen da je 8. aprila u Ulici srpskih ratnika na Palama ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u pravcu automobila „golf“ u kojem su se nalazila lica čiji su inicijali A.V. i A.N.

Nakon toga je prijetio policijskom službeniku, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, ispitali osumnjičenog koji je predao pištolj.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela napad na službeno lice u vršenju službene radnje, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

A ko je S.S.?

Eto kakav smo mi narod ,trazimo ime.Ma zar je bitno ime i prezime ,zasto nam je to bitno.Pa to moze biti sutra i nase dijete,nikada ne reci nikad. Zasto da se hranimo negativnom energijom i mrznjom.Pa mi Paljani smo uglavno rodbinski vezani. Zato gledajte da pomognemo jedni drugima, a ne da zakopavamo jedni druge jos dublje.
Mir braco mir ,ljubav je potrebna svakom covjeku, zagrli covjeka daj mu snagu , svi smo mi u problemima neko vecim ,neko manjim.

Pa i „nase“ dijete treba da bude spomenuto imenom i prezimenom, ukoliko nije maloljetno, naravno. Treba stititi zrtve, a ne pocinioce krivicnih djela. Kakav izvrnut sistem vrijednosti, a pozivanje na ljubav i sl. Gdje tom bila ljubav kad se latio pistolja?

O čemu ti pričaš jadan ne bio? Pa zbog takvih stavova i imamo djecu sa aluminijskim felgama u glavi umjesto sa mozgom! Kakve rodbinske veze? Znači zato što je nekome rođak treba da se sakrije, a da nije nečiji rođak onda mu se može i koža oderati jer je nije tvoj ili nečiji rođo! Zbog takvih kao što si ti danas nemamo nikakav sistem vrijednosti i dešavaju se ovakve situacije.

I još nešto da ti dodam. Treba ga dobro nalupati da mu više nijkad ne padne na pamet da glumi kriminalca, za primjer svima koji slično razmišljaju!