Licenciranje raftera prilagoditi uslovima na terenu

0

FOČA – Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je danas u Foči da će ovo ministarstvo raditi na tome da se licenciranje raftera prilagodi uslovima na terenu jer pravilnik iz 2011. godine nije primjenjiv.

Šulić je rekao da je želja ministarstva na čijem je čelu da sve što radi bude primjenjivo na terenu, te da ljudi imaju najveće benefite od onoga što radi Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

„Mi smo u februaru usvojili Zakon o turizmu, donijeli smo pravilnik za rafting centre i razgovarao sam ovdje sa ljudima da to što prije završimo“, rekao je Šulić novinarima u rafting centru „MATA“.

Prema njegovim riječima, i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je prepoznao važnost ovog dijela Srpske, te da je danas na njegovu inicijativu završen važan infrastrukturni projekat za razvoj raftinga, a to je izgradnja putne komunikacije desnom obalom Tare.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar finansija Zora Vidović i ministar trgovine i turizma Denis Šulić posjetili su danas raftere u Foči sa kojima su razgovarali o izgradnji putne komunikacije desnom obalom Tare koja će pomoći u daljem razvijanju raftinga kao grane turizma u ovoj lokalnoj zajednici.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare