Lica uhapšena zbog talačke krize u rudom predata nadležnom tužilaštvu

0

FOČA – Četiri lica koja su uhapšena u vezi sa talačkom krizom u Rudom predata su jutros Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Uz uhapšene Tužilaštvu je predat je i izvještaj o počinjena četiri krivična djela – protivpravno lišenje slobode, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja, te izazivanje opšte opasnosti.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica reka je da su ova četiri lica u nadležnosti Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Policija je juče u Rudom uhapsila tri lica, i jedno u Višegradu, a izvršeni su i pretresi na više lokacija u objektima koje koriste uhapšeni.

Lica čiji su inicijali A.M, N.O. i B.D, uhapšena u Rudom, a lice V.A. uhapšeno je u Višegradu. NJima se na teret stavlja da su počinila krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Policiji u Foči juče je u 8.20 časova prijavljeno da su dva lica protivpravno lišena slobode, da ih V.A. drži zatvorene u objektu i da im je onemogućen izlazak.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare