Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS-a

2

Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS-a, ali nije bilo precizirano u kojoj opštini, te je poslije pregleda svih kancelarija ove stranke na području Sarajevsko-romanijske regije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo Srni je rečeno da im je danas oko 13.00 časova dojavljeno da je podmetnuta bomba u prostorijama DNS-a, ali nije precizirano u kojoj opštini, zbog čega su pregledane sve kancelarije DNS-a na području koje operativno pokriva ova policijska uprava.

U policiji su naveli da je o navedenom događaju obaviješten dežurni tužilac, a da policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja je izvršila krivično djelo lažna dojava.

Prethodno je iz DNS-a saopšteno da su policiji upućene lažne dojave o postavljenim bombama u prostorijama ove stranke u opštinama Pale, Sokolac, Istočno Sarajevo i Rogatica.

Iz ove stranke su naveli da s punim poštovanjem prema instituciji MUP-a očekuju identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavu i time uznemirili građane četiri opštine.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

joj suplje… samo malo da skrenu paznju na sebe, ne bi ih se niko sjetio drugacije…

Prosli put su navodno sami sebi auto zapalili.