Lazarević: Vratićemo Jahorini stari sjaj

0

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Velibor Lazarević izjavio je da će Jahorina vratiti olimpijski sjaj iz 1984. godine zahvaljujući podršci kabineta predsjednika Republike Srpske, Vladi Srpske, gradu Istočno Sarajevo i opštini Pale.

Lazarević je na konferenciji za novinare povodom otvaranja zimske turističke sezone izrazio nadu da će ova sezona biti bolja od prošle jer je u okviru mogućnosti učinjeno sve da se gostima i ljubiteljima skijanja omoguće idealni uslove za bezbjedno skijanje, dobar provod i zabavu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-12-12-2015/] width=[87] height=[87] title=[Jahorina 12.12.2015.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

On je podsjetio na stratešku odluku menadžmenta Olimpijskog centra „Jahorina“ da ostvari konkretnu saradnju sa ski-centrima u Srbiji.

Predstavnik Ministarstva trgovine i turizma Aleksandar Đurić potvrdio je bezrezervnu podršku Vlade Republike Srpske izgradnji Jahorine kao budućeg lidera u sferi zimskog, ali i ljetnog turizma.

„Jahorina nije zaboravljena, ona i dalje stoji u vrhu naših turističkih prioriteta“, istakao je Đurić.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija rekao je da će posebna pažnja u nastupajućoj ski-sezoni biti posvećena svim gostima koji se odluče da slobodno vrijeme i praznike provedu na Jahorini.

On je istakao da lokalne vlasti na nivou Istočnog Sarajeva vode kontiniranu brigu u vezi sa budućim razvojem Jahorine.

U okviru zabavno-muzičkog programa „Beogradski sindikat“ održao je koncert na platou kod šestosjeda „Ogorjelica jedan“ kod hotela „Košuta“.

Sarajevska grupa „Regina“ od 17.00 do 21.00 čas sviraće u klubu „Bistrica“ u ovom hotelu, a promovisaće i album „Lajv“ sa koncerta održanog u julu u Sarajevu, te autobiografsku knjigu grupe koju je napisao njen frontmen Aleksandar Čović sa ostalim članovima benda.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce kluba „Bistrica“, koji će na poklon dobiti knjigu i CD grupe „Regina“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare