Lazarević: Građanima učiniti život ljepšim

0

MILIĆI – Cilj Kompanije „Boksit“ iz Milića je da radi što je moguće bolje i uspješnije, ali i da građanima Milića život učini sadržajnijim i ljepšim, izjavio je izvršni direktor Kompanije Momir Lazarević. Povodom 56 godina postojanja i uspješnog rada ove kompanije danas je na prostoru „Boksitovog“ ugostiteljsko- turističkog kompleksa „Motel Milići“ priređeno narodno veselje.

„Mislim da je ovo jedan od načina da život ljudima ovdje učinimo sadržajnijim i ljepšim“, rekao je Srni Lazarević i dodao da se „Boksit“ potrudio da svima koji žele da učestvuju u slavlju Kompanije priredi dobru zabavu.

Svim građanima koji su danas došli na proslavu, uključujući brojne goste iz susjednih opština, besplatno su posluženi osvježavajući napici, te, kao posebno iznenađenje organizatora, pečeni vo na ražnju.

Raspoloženje velikog broja gostiju, koji su danas bili u Milićima nije pokvarila ni izuzetno velika vrućina, jer su imali mogućnost da se osvježe na bazenima „Motela Milići“.

U zabavnom dijelu programa učestvovao je folklorni ansambl Kulturno-umjetničkog društva „Boksit“ iz Milića i beogradski muzički ansambl „Daniluške“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare