Kreće humanitarna akcija „Mundijal iz bloka“

0

ISTOČNO SARAJEVO – Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ pokrenula je planetarnu akciju podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru „Mundijal iz bloka“, a sav prikupljeni novac biće iskorišten za pomoć srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji.

Akcija će biti održana na više od 60 različitih lokacija, od čega je 16 na području grada Istočnog Sarajeva, saopšteno je iz Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

„Bilo da vas je šest, sedam, osam ili 20 u navijačkoj ekipi, bilo da navijate od kuće ili želite da organizujete događaj zajedničkog navijanja u kafiću ili sportskoj dvorani, prijavite se i upišite vaše mjesto na mapu projekta `Mundijal iz bloka`“, navedeno je u saopštenju.

Više informacija o ovoj navijačkoj dobrovoljnoj akciji moguće je pronaći na zvaničnoj adresi organizacije „Srbi za Srbe“ /www.srbizasrbe.org/mundijal-iz-bloka/.

Po kafićima će biti postavljene donatorske kutije „Srbi za Srbe“, a sav prikupljen novac namijenjen je za pomoć porodicama u sklopu božićne akcije.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, do sada je organizovala više od 1.500 događaja „iz bloka“, a za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na „Instagram“ i „Fejsbuk“ profile „Srbi za Srbe Republika Srpska“.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Srbi za Srbe)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare