Krajišnik će ostati upamćen kao veliki patriota i ugledni sugrađanin

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović i predsjednik Skupštine opštine Pale Siniša Lasica danas su, povodom smrti prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika, uputili telegram saučešća porodici Krajišnik i Asocijaciji „Stvaraoci Republike Srpske“.

„Sa žaljenjem smo primili vijest o smrti Momčila Krajišnika. NJegova odlučnost i posvećenost srpskom narodu i Republici Srpskoj prevazilazile su sve prepreke sa kojima se susretao obavljajući značajne funkcije, a ostaće upamćen kao veliki patriota i rodoljub koji je sa svojim političkim saborcima i savremenicima iz reda srpskog naroda početkom devedestih godina imao hrabrost i viziju da donosi istorijski važne odluke za opstanak i slobodu srpskog naroda na ovim prostorima“, navodi se u telegramu Opštinske uprave Pale.

Zvaničnici ove opštine istakli su da će svi stanovnici opštine Pale pamtiti Krajišnika kao uglednog sugrađanina i čovjeka koji je svojim ličnim autoritetom nastojao da doprinese razvoju mjesta u kojem je živio i radio.

„Odlazak Momčila Krajišnika veliki je gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike, ali i za Pale i Republiku Srpsku. U ime opštine Pale, upućujemo vam izraze najdubljeg saučešća“, ističe se u telegramu saučešća zvaničnika opštine Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare