Krađe, falsfikovanje, lažne prijave

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali B.S. uhapšeno je zbog lažnog prijavljivanja krađe automobila „mercedes“ u mjestu Čelina, opština Istočni Stari Grad, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Uviđajem su utvrđeni osnovi sumnje da je ovo lice najvjerovatnije lažno prijavilo krivično djelo s ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

U mjestu Donji Kotorac, opština Istočna Ilidža, policija je prilikom kontrole vozila „ford mondeo“, čiji je vlasnik lice H.M, uočila na automobilu različite registarske tablice.

Zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično djelo posebni slučajevi falsifikovanja, vozilo je oduzeto, kao i registarske tablice, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policija je saopštila i da je noćas izvršena provala u trgovinsku radnju „San“ koja se nalazi u Ulici Kasindolskog bataljona, opština Istočna Ilidža.

Uviđajem je utvrđeno da je nepoznati izvršilac ili više njih nasilno ušao u objekat i ukrao, za sada, neutvrđenu količinu cigareta i suvomesnatih proizvoda.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare