Kotorvarošani prvi, Sokočanke zadovoljne šestim mjestom

0

SOKOLAC – Predstavnici Kotor Varoša pobijedili su na finalnom takmičenju festivala „Ritam Evrope“, a šesto mjesto pripalo je djevojkama sa Sokoca, u čijem timu su zadovoljni postignutim razultatom.

Kotor Varoš su predstavljali pjevači Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić, ali i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić. One su izvele pjesmu na švajcarskom jeziku.

Koordonator ovog projekta za opštinu Sokolac Svjetlana Rajić rekla je Srni da su se tri djevojke izvodeći pjesmu iz Belgije „Unutrašnji ritam“ nakon glasanja žirija i glasova pristiglih putem sms-a, našle među najboljih šest učesnika.

Ona je navela da su imale odličan nastup i u finalnom takmičenju festivala i svojim nastupom oduševile sugrađane, kao i da su u timu za pripremu zadovoljni postignutim rezultatom, jer su male nijanse odlučile pobjednika.

„Ove godine to je opština Kotor Varoš, a možda će već sljedeće to biti Sokolac“, poručila je Rajićeva.

Opštinu Sokolac na Festivalu „Ritam Evrope“ predstavljale su Marijana Grujić pjesmom iz Belgije „Unutrašnji ritam“, te Anđela Simić i Sara Tošić kao prateća plesna grupa.

„Ritam Evrope“ je najveće dječije muzičko takmičenje koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću i ima tradiciju više od 12 godina.

Opština Sokolac se pridružila grupi od 15 gradova i opština u Republici Srpskoj u realizaciji projekta „Ritam Evrope“ koje su podržale ideju da treba podsticati i razvijati mlade talente i pružiti im šansu da pokažu šta znaju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare