Košarkaški kamp na Jahorini ispunio sva očekivanja

0

Ovogodišnji 9. košarkaški kamp „Hipo tri points Jahorina 2010“, koji je okupio 580 učesnika iz Republike Srpske, Srbije, Makedonije i Austrije, ispunio je sva očekivanja, rekao je Slobodan Stanojević predstavnik Košarkaškog kluba „Zvijezda“ iz Banjaluke, koji je organizator kampa.

Na kampu, koji je počeo sa radom 1. jula, a završava se 24. avgusta, učestvuju sve mlađe kategorije KK „Partizan“ iz Beograda, te mladi košarkaši iz Stare Pazove, Banjaluke, Makedonije i Austrije. On je najavio da od srijede, 25. avgusta, počinju pripreme za naredni 10. jubilarni kamp.

Direktor KK „Partizan“ Predrag – Saša Danilović ocijenio je da je organizovanje ovog kampa veliki uspjeh i da bilo dobro kada kamp ne bi morao da zavisi od vremenskih uslova, odnosno kada bi bila napravljena neka dvorana.

Danilović je ocijenio da bi se izgradnjom dvorane kvalitet ovog respektabilnog kampa u regionu podigao na još veći nivo.

Koordinator mladih selekcija u KK „Partizan“ Zoran Stevanović podsjetio je da mlađe selekcije višestrukog prvaka Srbije u košarci već treću godinu za redom obavljaju svoje pripreme na Jahorini.

(RTV IS / foto: arhiva)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare