Koroman: Olimpijski centar počastvovan dolaskom visokih zvaničnika

0

Olimpijski centar Jahorina počastvovan je što se neformalni trilateralni sastanak članova Predsjedništva BiH Željka Komšića, Nebojše Radmanovića i Bakira Izetbegovića i predsjednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića održava na ovoj olimpijskoj ljepotici, rekao je Srni direktor Centra Branko Koroman.
Koroman je ocijenio da je to dokaz povjerenja da je Jahorina brend i u regionu i da je na putu dostizanja onoga što je i cilj Olimpijskog centra.

„Naše zadovoljstvo je veće samim tim što je protokolom aktivnosti visokih zvaničnika predviđena vožnja stazama, našim mašinama ratracima, kako bi gosti na licu mjesta mogli da osjete čari Jahorine“, rekao je Koroman.

On je istakao da su ovih dana na Jahorini niske temperature, snijeg pada od juče, a visina snježnog pokrivača je viša od metar.

Napomenuvši da su putne komunikacije prohodne, a staze i vertikalni transport u funkciji, Koroman je izrazio zadovoljstvo funkcionisanjem svih službi na destinaciji.

On je rekao da će nakon snježnih padavina i niskih temperatura na Jahorini biti izuzetno dobro skijati i pozvao sve ljubitelje zimskih sportova i zimskog ambijenta da posjete ovu olimpijsku ljepoticu.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare