Kontrola radarom „ramer 10“ od sutra do 3. decembra

3

Na području u nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo, od sutra do 3. decembra, biće vršena pojačana kontrola brzine kretanja vozila pomoću radarskog sistema „ramer 10“.

„Savremeni radarski sistem omogućava vršenje kontrole brzine vozila bez zaustavljanja vozača. Radar može da mjeri brzinu vozila u više saobraćajnih traka u oba pravca, bez obzira na doba dana i vremenske prilike“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Vozaču, čiji prekršaj zabilježi ovaj radarski sistem, obavještenje će biti dostavljeno na adresu prebivališta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Radar „ramer 10“ radi pravo, nevidljiv a peca neoprezne i opuštene vozače, i lagano izbija pare iz džepa. Tako upeca i mene, prekoračenje brzine i 50,00 KM kazne plus troškovi postupka 5,40. Samo da dopunim gornju informaciju uz obavješetenje Jedinice policije za bezbjednost saobraćaja Banja Luka, uredno dođe i prekršajni nalog. Olakšica ako se plati u roku osam dana, 50 % kazne da se uplati sa troškovima postupka. Naravoučenije iz prve ruke a to je da se neisplati nepoštivanje ograničenja brzine ako se ne želi plaćati kazna i puniti budžet.

Nepoštivanje ograničenja brzine se ne isplati zbog opasnosti po ljudske živote!

Nepoštovanje ograničenja brzine, a bogami i vožnja 20 ispod se ne isplati, zbog zamjene armortizera, guma, selena itd. Kolike su nam rupe po putu, ako upadneš ode cijelo auto. Neće se taj „ramer 10“ kod nas hljeba najest.