Konkursi za sufinansiranje i finansiranje audio-vizuelnih djela

0

BANJALUKA – Audio-vizuelni centar Republike Srpske danas je otvorio konkurse za sufinansiranje i finansiranje audio-vizuelnih djela.

Riječ je o konkursima za finansiranje razvoja scenarija kratkometražnog igranog filma, dugometražnog igranog filma, igrane TV serije, te dugometražnog igranog filma o nacionalnoj temi stradanja srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu početkom 1942. godine na području Drakulića u Banjaluci.

Otvoreni su i konkursi za sufinansiranje razvoja projekta kratkometražnog igranog i dokumentarnog filma, dugometražnog igranog i dokumentarnog filma, kratkometražnog animiranog filma, igrane TV serije, za sufinansiranje proizvodnje filmova manjinskih koprodukcija i studentskih završnih filmova.

Uslove konkursa i sve neophodne informacije zainteresovani mogu pronaći na zvaničnoj stranici Centra www.cruk.rs.ba, saopšteno je iz Audio-vizuelnog centra.

Za dodatna pitanja i neophodnu tehničku podršku mogu se obratiti Centru posredstvom mejla info@cruk.rs.ba ili telefonom na broj 051/490-574.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Fb)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare