Konkurs za najljepšu fotografiju Jahorine

0

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo raspisala je konkurs za izbor najljepše fotografije Jahorine, koji će biti otvoren do 1. oktobra. Fotografije će biti nagrađene u tri kategorije – najljepša pejzažna fotografija Jahorine zimi, najljepša pejzažna fotografija Jahorine ljeti i „Budi aktivan“ – fotografija koja predstavlja Jahorinu kao destinaciju aktivnog odmora.

Iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo saopšteno je da se na konkurs mogu slati fotografije Jahorine u zimskom periodu koje se mogu iskoristiti u svrhu promocije turističkih vrijednosti i koje će dati doprinos predstavljanju ove planine kao vodeće turističke destinacije zimskog turizma Republike Srpske.

Za drugu kategoriju će se nagraditi fotografija urađena na području Jahorine u ljetnom periodu, a za treću kategoriju fotografija koja prikazuje ovu planinu kao turističku destinaciju za aktivan odmor.

Nagrada za najbolju zimsku fotografiju Jahorine je vikend boravak u hotelu „Džet set“ na Palama za dvije osobe i 150 KM, za najbolju ljetnu fotografiju – vikend boravak za dvije osobe u hotelu „Bistrica“ i 150 KM, a za treću kategoriju „Budi aktivan“ – vikend boravak za dvije osobe u vili „Tamara“ na Jahorini i 150 KM./kraj

Fotografije je potrebno dostaviti u elektronskoj formi visoke rezolucije, najmanje 300 dpi, na adresu turorg@teol.net ili na CD-u na adresu Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo, Dobrosava Jevđevića bb, 71 420 Pale, najkasnije do 1. oktobra.

Pored fotografije potrebno je napisati ime i prezime autora, kontakt telefon, naziv fotografije sa naznakom „1. kategorija“, „2. kategorija“ ili „3. kategorija“. Fotografije mogu biti u koloru ili crno – bijele, a svaki autor može dostaviti maksimalno tri fotografije po kategoriji.

Pobjednici će biti proglašeni na otvaranju zimske turističke sezone 2012/2013. u novembru 2012. godine.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments