Konkurs za korištenje usluga poslovnog inkubatora

0

Studentski preduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Pale Univerziteta u Istočnom Sarajevu poziva zainteresovane da se jave na konkurs za učlanjenje i korišćenje usluga ovog inkubatora.

U saopštenju Ekonomskog fakulteta navodi se da će Studentski preduzetnički inkubator licima koja odluče da pokrenu vlastiti biznis ili razvijaju poslovne ideje obezbijediti besplatan kancelarijski prostor, pokrivene režijske troškove odnosno struju, vodu, grijanje i internet, te usluge poslovnog savjetovanja u skladu sa mogućnostima.

Za usluge Studentskog preduzetničkog inkubatora mogu se prijaviti aktivni studenti i diplomci Univerziteta u Istočnom Sarajevu, građani BiH stariji od 18 godina, aktivni preduzetnici ili preduzeća koja žele da unaprijede poslovne ideje, te lica koja žele da razvijaju preduzetničke ideje.

Prijave se mogu slati tako što se popuni prijavni obrazac i pošalje elektronskim putem na adresu radionice@ekofis.ues.rs.ba.

Konkurs je otvoren do 14. oktobra. Razgovor sa prijavljenim kandidatima biće obavljen po zatvaranju konkursa, o čemu će prijavljeni kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare