Konkurs za dodjelu nagrada i priznanja povodom slave opštine

0

ISTOČNO SARAJEVO – Opština Istočni Stari Grad najavila je danas da će, povodom Dana opštine i krsne slave – Svetog Pantelejmona, dodijeliti fizičkim i pravnim licima nagrade i priznanja za postignute uspjehe u raznim oblastima, koji mogu da se prijave do 20. jula.

Pravo predlaganja za dodjelu nagrada i priznanja imaju preduzeća, političke organizacije, mjesne zajednice, udruženja građana, kulturne, javne i druge institucije koje imaju sjedište na području opštine Istočni Stari Grad.

Nagrade i priznanja dodjeljuju se za ustanove koje su u radu ostvarile izuzetne rezultate i postigle značajnu dobit i dobre rezultate.

To se odnosi na ustanove iz oblasti kulture, sporta, zdravstva, obrazovanja, bezbjednosti, razvoja komunalne infrastukture, zaštite radne i prirodne sredine i razvoja dobrih međuljudskih odnosa, te one koje ulagale u proširenje proizvodnih kapaciteta i zaposlili veći broj radnika i ostvarile i dale neki vid značajne pomoći stanovništvu.

Nagrade i priznanja dodjeljuju se pojedincima koji su doprinijeli poboljšanju uslova rada i života u sredinama u kojima žive i kolektivima u kojima rade, doprinijeli razvoju dobrih međuljudskih odnosa, te postigli dobre rezultate u oblasti kulture, sporta, zdravstva, bezbjednosti, obrazovanja, zaštite radne i prirodne sredine, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine Istočni Stari Grad.

Uz prijave sa prijedlogom potrebno je dostaviti dokaze uz obrazloženje za dodjelu nagrade.

Prijave se mogu dostaviti na adresu opštine Istočni Stari Grad

Opština Istočni Stari Grad proslavlja 9. avgusta svoju krsnu slavu – Svetog Pantelejmona.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare