Koncert Svetlane Cece Ražnatović 1. decembra

0

Olimpijski centar “Jahorina” će povodom otvaranja najsavremenijeg sistema za osnježavanje 1. decembra organizovati koncert pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” saopšteno je da će prodaja karata za koncert, za koji već vlada izuzetno veliko interesovanje, početi od četvrtka, 1. novembra.

Ulaznice je moguće kupiti putem portala kupikartu.ba i na prodajnim mjestima – hotel “Bistrica” na Jahorini, u piceriji “Astorija” na Palama, kozmetičkom salonu “Kis” u Istočnom Novom Sarajevu, te u klubu “Frojd” u Bijeljini.

Cijena klasik karata je 20 KM, za VIP pozicije 50 KM, dok će od 20. novembra cijena klasik karata biti 30 KM, odnosno 100 KM za VIP pozicije.

“Publika će prvi put na olimpijskoj planini Jahorini imati priliku da uživa u Cecinim starim i novim pjesamama. Pored idiličnog planinskog ambijenta, folk diva će svojim fanovima ovaj put pokloniti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno na našim prostorima, te se sa nestrpljenjem isčekuje ovaj po svemu sudeći spektakl evropskih razmjera”, poručuju iz Olimpijskog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments