Koncert Ace Lukasa kao početak dobre zabave i praznika

0

Na Jahorini će u subotu, 28. decembra, biti održan prednovogodišnji koncert pjevača Ace Lukasa, kao početak dobre zabave i proslave predstojećih praznika, najavio je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić.

LJevnaić je na konferenciji za novinare rekao da je interesovanje za koncert veliko i pozvao sve da što prije kupe kartu jer su kapaciteti ograničeni.

“Drago mi je da mogu da najavim da će kao predgrupa nastupiti bend Igora Vukojevića. Koncert će biti održan u zatvorenom prostoru na lokaciji Poljice, sa lijeve strane po samom ulasku na planinu”, naglasio je on.

LJevnaić je rekao da ulaznice koštaju 15 KM za parter, a 50 KM za VIP mjesta, a u saradnji sa kompanijom `Centrotrans` biće organizovan prevoz na koncert iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala.

LJevnaić je naveo da se trude da imaju što više događaja koji idu u korist skijaša, tako da će posjetioce planine poslije Nove godine očekivati žurke na stazama od 15.00 časova, pa koncerti grupe “Regina”, “Amadeus benda” i “OK benda”.

“Smještajni kapaciteti na Jahorini su popunjeni preko 96 odsto, traži se krevet više i to su neke naše slatke muke”, rekao je LJevnaić i dodao da će uskoro biti pušteno više staza u rad zahvaljujući sistemu za osnježavanje.

On je istakao da se Jahorina brzo vratila na mapu evropskih ski-centara.

Pjevač Aca Lukas rekao je da mu je drago što će održati koncert na Jahorini, da je cijela njegova ekipa spremna jer im je sve novo, te da se nada dobroj atmosferi.

Koncert će početi u 20.00 časova, a karte se mogu kupiti putem sistema kupikartu.ba, u hotelima “Termag”, “Lavina”, “Vučko”, na Palama i Istočnom Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments