Komunalna policija u parku „Vraca“

0

ISTOČNO SARAJEVO – Kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine /SO/ Istočno Novo Sarajevo iz Mjesnog odbora Miljevići izdvojili su oko 8.000 KM vlastitih sredstava da bi omogućili postavljanje ulične rasvjete na području Spomen parka „Vraca“ i naselju Petruše, izjavila je Srni odbornik u lokalnom parlamentu Nataša Trifković. Ona je naglasila da su kandidati SNSD-a iz ovog mjesnog odbora pismenim putem obavijestili načelnika opštine Gojka Draškovića o ovoj inicijativi, ali je on nakon toga na te lokalitete uputio komunalnu policiju i inspekciju, uz obrazloženje da je riječ o privatnoj inicijativi.


„Mi iz Mjesnog odbora SNSD-a Miljevići smatramo da ljudi u 21. vijeku moraju da imaju uličnu rasvjetu. S toga ćemo Skupštini Grada Istočno Sarajevo uputiti zahtjev kako bi ulična rasvjeta od večeras bila u funkciji“, naglasila je Trifkovićeva.

Ona je dodala da je u Programu izgradnje i uređenja prostora za ovu godinu predviđena stavka – postavljanje ulične rasvjete, kao i izdvajanje 50.000 KM iz budžeta opštine za tu svrhu, ali je, nažalost, dio opštine Istočno Novo Sarajevo i dalje neosvjetljen.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare