Kojić izvrijeđao SNSD

0

VIŠEGRAD – Mladi socijaldemokrati /MSD/ Višegrada saopštili su danas da je izjava narodnog poslanika SDS-a Miroslava Kojića da su “SNSD-ova vlast, članovi i simpatizeri ove stranke – gamad” velika uvreda za SNSD.

“Kojićevo ponašanje ne može biti prihvatljivo, jer je rad narodnog poslanika izložen očima javnosti i svaka neozbiljnost i nepristojnost u njihovom radu ruši ugled grada iz kojeg su izabrani”, ističe se u saopštenju MSD-a Višegrad.

MSD Višegrad ističu da je Kojić tom izjavom u višegradskom hotelu “Andrićev konak” samo pokazao koliki strah imaju pojedinci od predstojećih opštih izbora.

“Ovo pokazuje u kakvom društvu živimo, ali i da se trebamo boriti da ovakvi ljudi ne dobiju podršku, jer je ne zaslužuju. Uz sve to Kojić je izuzetno puno plaćen za obavljanje ove funkcije, a narušava je svojim ponašanjem i primitivizmom”, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da “MSD, kao i do sada, argumentovano reaguju i podsjećaju gradsku vlast da je hotel ‘Andrićev konak’ vlasništvo građana Višegrada, a da su gamad insekti, a ne ljudi”.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments