Koalicija „Složno za Pale“ simboličnom šetnjom započela izbornu kampanju

0

Članovi sedam političkih partija koje djeluju na području opštine Pale okupljenih oko koalicije „Složno za Pale“ danas su simboličnom šetnjom do hrama Svetog Arhangela Gavrila predstavili podršku zajedničkom kandidatu koalicije za načelnika opštine Pale Bošku Jugoviću.

Šetnji je prethodilo okupljanje na šetalištu, podjela propagandnog materijala i predstavljanje kandidata za odbornička mjesta u Skupštini opštine Pale.

Kandidat za načelnika opštine Pale Boško Jugović je iskoristio priliku da pozdravi građane Pala i da se zahvali koalicionim partnerima na podršci.

„Mi nudimo jedan kvalitetan program i nadam se da će građani Pala to prepoznati. Četiri godine mandata je dovoljno da se program realizuje i da rezultati postanu vidljivi“, izjavio je Jugović u svom obraćanju medijima.

Nosilac liste Pokreta za naš grad Radoslav Živković je izrazio zadovoljstvo koalicijom „Složno za Pale“ i izrazio puno podršku kandidatu za načelnika opštine Pale Bošku Jugoviću.

Koaliciju „Složno za Pale“ čine SNSD, Pokret za naš grad, DNS, Savez za demokratsku Srpsku, Socijalistička partija, Ujedinjena Srpska i Ekološka partija Republike Srpske.

(www.palelive.com)

Save

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare