KMF Jahorina ispisao prve redove svoje istorije

0

Sinoć je u Palama održan prijateljski, revijalni turnir klubova malog fudbala u okviru Turnira u malom fudbalu Pale 2012.

Na mini turniru su nastupile ekipe Glasinca, Slavije, Sokoca i domaćina KMF Jahorina Pale. Zbog kiše koja je neprestano padala, uslovi za igru su bili izuzetno teški, međutim to nije spriječilo igrače da pokažu dosta dobrih poteza i odigraju tri uzbudljive i neizvjesne utakmice.

Prvu utakmicu u svojoj istoriji je odigrala i naša ekipa KMF Jahorina koja je u prvom meču savladala KMF Glasinac, rezultatom 3:1 (1:1). U drugom susretu su se sastale ekipe Slavije i Sokoca. Nakon odličnog susreta koji je završen bez pobjednika, rezultatom 4:4, slavila je Slavija boljim izvođenjem penala.

U finalu turnira su se sastale ekipe Jahorine i Slavije. Naši momci su bolje otvorili utakmicu i poveli sa 1:0. U drugom poluvremenu, ekipa Slavije se otvara i u igru umjesto golmana ubacuje petog igrača. Domaći koriste greške gostiju u fazi napada i dobrom završnicom postižu dva gola za 3:0.

Gosti u samom finišu smanjuju rezultat na 3:2, što je bio i konačan rezultat ovog prijateljskog susreta. Učesnicima turnira su uručene nagrade i zahvalnice. Najbolji strijelac na turniru je bio Paprica Dušan, igrač turnira je Tadić Stefan, a za najboljeg golmana je proglašen Grahovac Nemanja.

Domaćin se zahvalio gostima na učešću uz najavu da će u budućnosti ovi sportski kolektivi graditi lijepo sportsko prijateljstvo.

Dobra igra domaćina najavljuje lijepu fudbalsku budućnost najmlađeg paljanskog sportskog kolektiva. Završetak sportske dvorane u Palama i uključivanje u Drugu futsal ligu Republike Srpske u oktobru mjesecu ove godine, biće dobar zalog za sjaj i napredak ovog sportskog kolektiva.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/kmf_jahorina_turnir/] width=[54] height=[40] title=[Turnir u malom fudbalu 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

KMF Jahorina, mali fudbal, Slavija, Glasinac, Sokolac, turnir

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare