Klub borilačkih vještina “Zanshin” se priprema za predstojeću sezonu

0

Klub borilačkih vještina “Zanshin” osnovan je 2009. godine, a od osnivanja klub se takmiči u dva sporta: džiju-džicu i karate.

Od 2011. godine klub nastavlja rad samo sa karateom i postiže zapažene rezultate od kojih su najvažniji prvaci regionalnih prvenstava, prvaci Republike Srpske, prvaci Bosne i Hercegovine i učesnici svjetskog prvenstva.

“Naši članovi su završili fizičke pripreme na stadionu FK “Romanija” kako bi se što bolje spremili za predstojeću takmičarsku sezonu. Od utorka 5. septembra ulazimo u salu gdje nastavljamo sa pripremama. Očekuju kako turniri, republička i državna prvenstva”, izjavio je trener Momir Kovačević.

U klubu trenutno trenira preko 50 članova svih uzrasta oba pola. Treninzi se održavaju tri puta sedmično: utorak i četvrtak od 18:30 do 20:00 h i subota od 09:00 h i svi zainteresovani se mogu uključiti.

“Pored toga što vršimo upis novih članova školskog uzrasta za djecu od 7 i više godina u našem klubu kreće program “Karate kroz igru” za dječake i djevojčice uzrasta od 4 do 6 godina. Ovaj program je osmišljen tako da mališani kroz igru savladavaju osnove karatea, poboljšavaju svoje motoričke sposobnosti, agilnost, razgibanost, pravilno rastu, razvijaju se i što je veoma važno druže se”, istakao je trener kluba Momir Kovačević.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments