Kinezi isporučuju mehanizaciju

0

MILIĆI – Predsjednik Kompanije „Boksit“ iz Milića Rajko Dukić potpisao je ugovor o nabavci jamske utovarno-transportne mehanizacije sa renomiranim kineskim proizvođačem, koja će stići polovinom iduće godine, kada milićka kompanija planira da počne radove na otvaranju jame „Podbraćan“.
Nabavka je ugovorena tokom nedavne posjete grupe privrednika iz Republike Srpske i Srbije najvećem sajmu građevinskih mašina u Šangaju, koju je organizovala milićka kompanija.

„Naši poslovni partneri iz Kine izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom pa su na pomolu i novi poslovi, ne samo u kupoprodaji rudarsko-građevinske opreme, nego i drugim oblastima, uključujući i tehničko-tehnološke sisteme za proizvodnju hrane, poljoprivrednu proizvodnju, energetiku i druge oblasti“, navedeno je u saopštenju iz Kompanije „Boksit“.

U „Boksitu“ naglašavaju da oprema kineskih proizvođača po svojim karakteristikama nimalo ne zaostaje za mehanizacijom zapadnih kompanija, a da je neuporedivo jeftinija.

„NJihov kavlitet potvrđuju i dosadašnja iskustva u radu više od 100 kineskih mašina u Republici Srpskoj i Srbiji, čije proizvođače ‘Boksit’ zastupa i koji je organizovao dobru logistiku na terenu“, saopšteno je iz „Boksita“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare