Kilometarske kolone prema Jahorini (foto)

0

Olimpijska planina ovih dana ispisuje istoriju. Iako još nemamo zvanične informacije, očigledno je da je Jahorina ovog vikenda oborila rekord po broju turista koji su je posjetili, a to dokazuju i kilometarske kolone automobila na magistralnom putu prema Palama, ali i na putu prema Prači.

Više od 4000 kreveta na planini je popunjeno, kao i svi smještajni kapaciteti u Palama, a popunili su ih turisti iz rekordnog broja rauzličitih zemalja.

Prirodna bogatstva i predispozicije koje planina ima za razvoj turizma je istaklo oko 180 centimetara snježnog pokrivača i vedro i sunčano vrijeme.

Staze su dobro pripremljene pa je zabava za skijaše i bordere garantovana.

Zbog velikog broja posjetilaca na Jahorini će večeras biti organizovano noćno skijanje na stazi Poljice od 18.00 do 21.00 čas.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-parking-15-2-2015/] width=[54] height=[54] title=[Kilometarske kolone prema Jahorini] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare