Kažnjeno 211 od 229 kontrolisanih učesnika u saobraćaju

0

ZVORNIK – Na području Policijske uprave Zvornik je u regionalnoj akciji pojačane kontrole u saobraćaju, od kontrolisanih 229 učesnika, 211 sankcionisano zbog počinjenih prekršaja.

Od ukupnog broja kontrolisanih, sankcionisano je 199 vozača zbog prekoračenja brzine, dok je evidentirano 12 prekršaja po drugim osnovama iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontroli nedozvoljene brzine, sprovedena je od 19. do 22. aprila na području Policijske uprave Zvornik.

U toku protekla tri mjeseca na području Policijske uprave Zvornik evidentirano je 130 saobraćajnih nezgoda, od kojih je u 68 saobraćajnih nezgoda uzrok bila neprilagođena brzina, što je 52,31 odsto ukupnog broja nezgoda.

Iz zvorničke Policijske uprave pozivaju učesnike u saobraćaju da se pridržavaju odredaba Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima kako bi svoju i bezbjednost drugih građana podigli na što viši nivo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments