Кампања повећања безбједности д‌јеце у саобраћају

3

Општина Пале је с циљем повећања безбједности саобраћаја, очистила и уредила пролаз испод магистралног пута у близини Основне школе „Пале“, а у наредном периоду пролаз ће бити освијетљен и постављен видео-надзор, рекао је данас предсједник Скупштине ове општине Стефан Стајчић.

Стајчић је навео да ће општина у сарадњи са „Путевима Републике Српске“ поставити дуплу заштитну ограду која ће одвајати магистрални пут од градског парка у близини школе и на тај начин ријешити проблем безбједности д‌јеце.

Општина Пале спровела је данас, у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево и Полицијском станицом за безбједност саобраћаја Пале, промотивну кампању повећања безбједности д‌јеце у саобраћају.

Стајчић је рекао да је у оквиру кампање подијељен промотивни материјал и обављен разговор са ученицима првих разреда Основне школе „Пале“, а подијељен је и родитељима и возачима.

Он је истакао да су у промотивним материјалима назначене основне информације о безбједности саобраћаја како за д‌јецу, тако и за родитеље и возаче.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

haos isprepadase djecu

Ulica kod pošte, znak obavezan smjer okrenut na drugu stranu, pa ispada ko da je Svetosavska ulica dvosmjerna, i mnogu to zloupotrebljavaju. Ako neko od nadležnih čita ovo, molim da isprave to, stradaće neko.

Koji mentol iz opstine je smislio da se glavni izlaz iz osnovne skole Pale izvede direktno na magistralni put, pa u 16:00 bude po 50-100 automobila s nestrpljivim roditeljima koji zakrce magistralu cekajuci djecu.