Kamioni sa stočnom hranom upućeni u Bijeljinu

0

KALINOVIK – Iz Kalinovika će danas za Bijeljinu krenuti kamioni sa stočnom hranom, odnosno sijenom za potrebe gazdinstava koji se bave uzgojem stoke, rekla je Srni načelnik opštine Kalinovik Mileva Komlenović.

Ona je istakla da stanovništvo Kalinovika, opštinska uprava i lokalni Crveni krst svakodnevno prikupljaju pomoć za građane u poplavljenim područjima u Republici Srpskoj i da će ta aktivnost biti nastavljena.

Komlenovićeva je rekla da je ponosna na građane ove male sredine, koji su i ovog puta pokazali zavidan stepen solidarnosti, humanosti i razumijevanja za muku i nevolju koja je snašla građane na poplavljenim područjima.

„Želim da odam priznanje i zahvalnost građanima opštine Kalinovik, koji su pokazali da je njihova volja i želja da pomognu bez limita. LJudima u poplavljenim područjima u Srpskoj želim da odam priznanje na iskazanoj hrabrosti, upornosti i dostojanstvu, te da im poručim da ćemo biti uz njih i ubuduće“, poručila je Komlenovićeva.

Prema njenim riječima, proteklih dana iz Kalinovika je pomoć isporučena u skoro sve gradove pogođene katastrofalnom poplavom.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments