Kalinić: U Palama nam je stalo da dobijemo odbornike

0

Predsjednik Saveza za demokratsku Srpsku /SzDS/ Dragan Kalinić izjavio je da današnji lokalni izbori imaju izuzetan značaj za budućnost Republike Srpske, jer će od izbora kvalitetne opštinske vlasti zavisiti stabilnost i napredak Srpske u naredne četiri godine. „Za SzDS ovo je prilika da se pokaže kakav je naš realni birački potencijal, jer mi smo nova partija na političkoj sceni Srpske“, rekao je Kalinić Srni.


On je napomenuo da je Savez za ove izbore pripremo kvalitetne odborničke liste, jednu vrstu spoja mladosti i iskustva, na kojoj se nalaze pošteni, stučni ljudi, demokrate i patriote.

Kalinić je naveo da je SzDS ponudio biračima realne programe, a njihova okosnica je stvaranje uslova za bolji život običnog čovjeka i rješavanje njegovih egzistencijalnih pitanja što je izuzetno značajno u ovim političkim i ekonomskim vremenima.

„Ta pitanja su veoma jednostavna i ukoliko bi bili u prilici da kroz skupštinsku većinu ostvarujemo naše programe sigurni smo da bismo mogli uspješno da rješavamo probleme i zapošljavanja i stambenog zbrinjavanja i socijalne sigurnosti, te da se efikasno i energično borimo protiv korupcije i kriminala“, rekao je Kalinić.

On je dodao da će sačekati ishod izbora sa nadom da će u oko 15 opština u kojima se ovaj put pojavljuju na lokalnim izborima ostvariti dobar rezulat.

„Pri tome miislim na nekoliko opština, a naročito na Pale gdje nam je izuzetno stalo da dobijemo svoje odbornike i da uđemo u opštinski parlament“, istakao je Kalinić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare