Jugović razgovarao sa Kosorićem o kršenju izbornih pravila

0

Kandidat Koalicije „Složno za Pale“ za načelnika opštine Pale Boško Jugović razgovarao je u četvrtak sa načelnikom Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpkom Kosorićem o učestalim napadima na imovinu opozicionih stranaka na Palama i sve ozbiljnijim kršenjima izbornih pravila.
Jugović je nakon sastanka izjavio novinarima da ga je načelnik Kosorić upoznao da su preduzete sve potrebne mjere i aktivnosti na otkrivanju počinilaca ovih djela.

„Imali smo konstruktivan sastanak na kome smo konstatovali da će tokom predizborne kampanje Koalicija `Složno za Pale` imati dobru saradnju sa Centrom i načelnikom Kosorićem“, rekao je Jugović.

On je naglasio da će Koalicija „Složno za Pale“ voditi fer i korektnu kampanju i pozvao političke protivnike da se i oni tako ponašaju.

Jugović je istakao da je tokom susreta bilo riječi i o ostanku CJB Istočno Sarajevo na Palama i obećao da će on, ako pobijedi na predstojećim izborima, kao novi načelnik dati punu podršku tome, obezbijediti infrastrukturu, projekat, lokaciju i sve što je potrebno da CJB Istočno Sarajevo ostane na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare