Jugović preuzeo sertifikat o načelničkom mandatu

3

 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović, koji je danas preuzeo sertifikat za drugi mandat, rekao je da se nada da će ispuniti ukazano povjerenje i pružiti maksimum u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Predsjednik Centralne izborne komisije /CIK/ BiH Željko Bakalar uručio je danas kandidatu SNSD-a Jugoviću sertifikat za načelnika opštine Pale, čime je potvrđen njegov drugi izbor za tu funkciju.

Jugović je naveo da je CIK potvrdio rezultate lokalnih izbora i na taj način ovjerio novi njegov mandat.

„Nadam se da ću ispuniti ukazano povjerenje i pružiti maksimum u narednom četvorogodišnjem mandatu. Hvala svim građanima opštine Pale“, napisao je Jugović na svom „Instagram“ profilu.

Na lokalnim izborima održanim 15. novembra Jugović je osvojio 6.085 glasova ili 48,92 odsto, dok je njegov protivkandidat PDP-a Nenad Vuković osvojio 5.140 glasova ili 41,32 odsto.

Nezavisni kandidat za načelnika opštine Pale Marko Đogo dobio je 1.214 glasova ili 9,76 odsto.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Blago nama!!! To znači da će se Pale i u naredne četiri godine r a z v i j a t i astronomskom brzinom😜

Nastaviće se ulaganja u nova radna mjesta, domaći i ino investitori će otvarati svoje pogone, i dalje će se doseljavati stanovništvo, pogotovu mladi, u naš grad jer im opštinska vlast pruža razne povlastice i olakšice, širiće se lepeza srednjiškolskih zanimanja, pa nam neće desetine školaraca odlaziti u susjedne opštine, izgradiće se otvoreni bazen, klizalište…
Eh, gdje će na biti kraj!!!

Za 4 godine se okrenem, kad ono spao mi jorgan

Pukni