Jugović: Paljanskoj opoziciji najbolje da se samoraspusti

6

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je najbolje da se paljanska opozicija samoraspusti, s obzirom da nema nijednu temu na kojoj bi gradila političko djelovanje, i tako poštede javnost jalove priče i iskontruisanih političkih izmišljotina, koje su im, ako su to već zaboravili, i na prethodnim lokalnim izborima donijeli poraz.

„Ohrabruje me i jača u uvjerenju da dobro obavljam posao načelnika opštine Pale s obzirom na činjenicu da me tuže predsjednik Opštinskog odbora SDS-a i bivši načelnik Pala Miodrag Kovačević, koji će u najvećoj mjeri ostati upamćen kao ‘skladištar’ koža i opasnog otpada na paljanskoj deponiji, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Marko Kubatlija, snimljeni kupac glasova za izbore čije je biznis uratke tog tipa i danas moguće pronaći na internetu, kao i visokopozicionirani kadar paljanskog odbora SDS Marko Sikima, iza kojeg je, kao prvog čovjeka gradske RTV, ostao podugačak rep dugova prema Poreskoj upravi“, objavio je Jugović na Instagramu.

To da obavlja dobro posao načelnika opštine Pale, rekao je Jugović, potvrdili su i građani ove lokalne zajednice ukazavši mu povjerenje i za drugi mandat na toj funkciji.

„Ako su baš ovi ljudi što ga blate zaštitnici zakona, zakonskih procedura ili pravednici i čuvari narodnog novca, kako se često u javnosti predstavljaju, onda smo kao lokalna zajednica i društvo u ozbiljnom problemu. Da nije žalosno, bilo bi smiješno“, istakao je Jugović.

On je ocijenio da je opozicija u Palama poprilično dezorijentisana s obzirom na to da pokušavaju da prave navodnu aferu od finansijske stabilnosti opštine Pale i mogućnosti da iz sopstvenog budžeta sa milion maraka podrži investicioni ciklus na olimpijskoj planini Jahorini što oni, dok su vršili vlast, nisu ni pokušavali da učine.

Predstavnici opštinskih odbora SDS-a i DNS-a Pale podnijeli su danas Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu krivičnu prijavu protiv načelnika opštine Pale Boška Jugovića zbog, kako su naveli, zloupotrebe položaja.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Fb – Opština Pale)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Napad je uvijek bio najbolja odbrana. Ko li mu piše ove izjave, valjda neko od silnih savjetnika? A u pravu je da bi za opoziciju bilo najbolje da se samoraspusti, kad pored svih lopovluka i očiglednih malverzacija koje vlast radi, oni i dalje tonu, onda i ne trebaju ni da postoje, kako na lokalnom tako i na svim ostalim nivoima.

.Komunjare, komunjare vi volite samo pare
svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.

dobro bolan, mogo si samo iskulirati

Gospodine ovo je Konzum.

Господине Домаћине, нађите неког другог да Вам пише саопштења за јавност. Што се тиче и Вас и опозиције Паљанске, најбоље да се скупа самораспустите. Довољно је погледати само каквим сте ,,стручњацима“ давали Комунално на управљање. ПС и то што сте скупили руке, као фазон озбиљности, вам је исто промашај.

On je elekto sruke, ali zato Elekroprivredom upravlja neko bez bilo koje struke.