Jugović: Opština će maksimalno podržati odbojkašice „Jahorine“

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović posjetio je danas Ženski odbojkaški klub /ŽOK/ „Jahorina“ povodom njihovog plasmana u Premijer ligu BiH, te istakao da će ih opština maksimalno podržati.

„Želim odbojkašicama uspjeh u toku sezone, a opština će finansijski da ih podrži, kako bismo održali njihov plasman da ostanu u Premijer ligi. Ako treba dovesti određena pojačanja, tu smo za njih“, rekao je Jugović.

On je istakao da je za sport na Palama njihov plasman nešto najljepše što se moglo desiti u ovoj godini.

Predsjednik ŽOK-a „Jahorina“ Branislav Blagojević istakao je da je jedna od najljepših sportskih priča na Palama to što je ovaj klub postao premijerligaš.

„Žao nam je što se desila pandemija virusa korona koja je prekinula sezonu, ali bili smo prvi tokom cijele sezone i smatramo da je sasvim zasluženo što se naš klub vratio u Premijer ligu BiH. Mi smo jedan od najorganizovanijih sportskih kolektiva u opštini Pale, pa možemo reći i na području Sarajevsko-romanijske regiji jer nema nijednog premijerligaša ni u ostalim sportovima“, rekao je Blagojević.

Prema njegovim riječima, sve selekcije u klubu od pionirskih, juniorskih, kadetskih i seniorskih postižu dobre rezultate.

Trener ŽOK-a „Jahorina“ Pale Danilo Tadić zahvalio je načelniku opštine na podršci koju daje klubu, istakavši da su počastvovani ovom posjetom.

„Imamo garancije i podršku u finansijkom smislu od lokalne zajednice, koja nam je najneophodnija“, rekao je Tadić.

Tadić je naveo da klub ima igrački kadar koji im obećava da će izboriti opstanak u Premijer ligi BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare