Jugović obišao radove na ulicama u naselju Luke

0

Načelnik opštine Pale Boško Jugović obišao je u ponedjeljak radove na rekonstrukciji ulica Mihaila Pupina i Jovana Dučića u naselju Luke, ukupne vrijednosti 180.000 KM.
Jugović je rekao da su u toku završni radovi, te da je zadovoljan kvalitetom i napretkom.

„U svakoj ulici asfaltiramo oko 150 metara. To je investicija vrijednosti od oko 90.000 KM za jednu i isto toliko za drugu ulicu. Nadamo se da će mještani Luka biti zadovoljni, jer ovdje dugo nije ulagano, tako da ćemo gledati da u toku ove i sljedeće godine potpuno završimo i još neke ulice u ovom naselju“, istakao je Jugović i zahvalio izvođačima koji su na vrijeme realizovali kompletnu investiciju.

On je dodao da je ovo samo jedan u nizu projekata koje opština namjerava da realizuje u toku ove i narednih godina.

Izvođači radova na rekonstrukciji ove dvije ulice su firme „Stanišić“ sa Pala i „Ilidža putevi“ iz Istočnog Sarajeva.

Direktora firme „Stanišić“ NJegoš Poljaković rekao je da se ovo preduzeće trudi da sve svoje obaveze izvede u roku i što kvalitetnije.

„Bilo je dosta prekida radova zbog obilnih kiša, ali uspjeli smo privesti kraju. Radovi su sigurno kvalitetno izvedeni, nadzorni organ je sve vrijeme bio prisutan prilikom priprema i izvođenja radova, tako da ne sumnjam da će građani biti zadovoljni onim što smo uradili“, istakao je Poljaković.

Na Palama je u toku rekonstrukcija još pet ulica, koje prati izgradnja vodovodnih priključaka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments