Jugović: Nastavljamo sa projektima s ciljem urbanijeg izgleda opštine

5

Na Palama je danas završeno asfaltiranje Ulice 3. april u dužini od 250 metara, za koju je iz opštinskog budžeta izdvojeno 110.000 KM.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je novinarima da je asfaltirana ulica sa tri kraka i urađena kišna kanalizacija, te da se po raspoloženju stanovnika vidi da su zadovoljni.

Jugović je naglasio da je realizacija ovakvih projekata jedan od načina da Pale dobiju još urbaniji izgled.

„Ovo su projekti od prošle godine. Drago nam je da smo uspjeli ispoštovati sve uslove i da izvođači nisu mijenjali cijenu s obzirom na činjenicu da je poskupio mazut i građevinski materijal“, istakao je Jugović.

Jugović je najavio da će i druge ulice na području opštine Pala biti obnovljene i da će se nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu.

Miloš Kovač, jedan od stanovnika ove ulice, zahvalio je načelniku i opštinskom rukovodstvu, kao i izvođačima radova na kvalitetno urađenom poslu.

Kovač je dodao da je sada Ulica 3. aprila povezana sa paljanskom Mjesnom zajednicom Stara stanica, kao i tri ulice kojima djecu idu u osnovnu i srednju školu, čime zaobilaze magistralni put što je od nemjerljivog značaja za njihovu bezbjednost.

Janko Trifunović je rekao da im mnogo znači asfaltiranje ulice jer im je olakšana komunikacija sa centrom Pala, te da je lijepo vidjeti da Pale postaju sve urbanija lokalna zajednica.

„Ovaj put je bio makadamski, a mnogo frekventan, te se dizala ogromna prašina što je otežavalo prolazak pješaka“, naveo je Trifunović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kada će biti završeni radovi ulice S.Ratnika u pravci Podvitez koji su započeti već tri godine a još nisu završeni

A trotoar?

To je sledeće

Završite ono što ste počeli

Zašto ne objavljujete oglase koji su istiniti, a nisu uvredljivi?