Još jedna uspješna školska godina iza Edukativnog centra „Big Ben“

0

Sinoć su u sali Kulturnog centra Pale dodjeljene diplome Edukativnog centra „Big Ben“ polaznicima engleskog i njemačkog jezika, polaznicima kreativne radionice te škole glume i Montesori predškolcima.


Još jednu uspješnu školski godinu učenici su tradicionalno zaključili završnom priredbom koju su realizovali polaznici škole glume, a kreativna radionica je predstavila izložbu. U predstavi je učestvovalo čak 20 malih glumaca i 30 kreativaca u pravljenju scenografije.

„Mi već sada tradicionalno završavamo godinu predstavom koju pripreme polaznici naše škole glume i izložbom polaznika kreativne radionice. Večeras je izvedena predstava „Alisa u zemlji čuda“ i moram da kažem da je kompletna scenografija i skoro svi kostimi su urađeni u kreativnoj radionici naše škole koju vodi Andrea. Glumačku sekciju vodi Tamara i na djeci se zaista vidi napredak iz godine u godinu.

Održali smo i javne časove za roditelje i detaljno pokazali kako se u našoj školi uče strani jezici i matematika. Dodjeljene su diplome i prvoj generaciji naših polaznika Montesori školice i jako smo ponosni na njih. Još jedna uspješna godina je iza nas, a mi obećavamo da ćemo nastaviti da se trudimo da budemo još bolji i kvalitetniji jer volimo svoj posao, a pogotovo kada se plod tog rada i truda vidi, kao što je to bilo večeras“, izjavila je Ana Vuković Čegar ispred Edukativnog centra „Big Ben“.

Učenici sada idu na zaslužen odmor, a fotografije sa odmora i pozdrave Big Benu mogu slati na nagradni foto-konkurs. Edukativni centar organizuje i interesantna putovanja koja su već postala zaštitni znak.

Edukativni centar „Big Ben“ je ove godine organizovao dva „humanitarna bazara“ na kojima su prodavali radove iz kreativne radionice, a sakupljeni novac donirali su u humanitarne svrhe.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare