Jedno lice teže, tri lakše povrijeđena

0

ISTOČNO SARAJEVO – Jedno lice je teže, a tri lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u mjestu Lukavica, opština Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.


Do nezgode je došlo juče oko 15.00 časova kada su se usljed neprilagođene brzine uslovima i stanju puta sudarili automobili “audi 80” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali S.C. i “ford fijesta” kojim je upravljao T.M.

Teže tjelesne povrede zadobio je putnik u “ford fijesti” čiji su inicijali M.O, dok su laše povrijeđeni vozač T.M. i putnici E.E. i E.S.

Muškarac čiji su inicijali NJ.S. uhapšen je, jer je policija u njegovom vozilu “golf dva” pronašla gumenu palicu i šest metaka kalibra 12,7 milimetara, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo 2,06 promila alkohola u njegovom organizmu.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres stana i prostorija koje koristi NJ.S, u kojima su pronađeni pištolj marke “TT” 7,62 milimetara sa sedam metaka, puška, okvir za pištolj sa pet metaka, 139 metaka kalibra 7,62 milimetara, 143 zrna od projektila, dva kilograma crnog baruta i 45 puščanih metaka.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Radnici Stanice javne bezbjednosti Istočno Sarajevo juče su kontrolom “golfa dva”, u kome su bili vozač Đ.V. i suvozač P.K, pronašli pet aparata za gašenje požara, dva hidrantska crijeva i jednu mlaznicu za koje oni nisu posjedovali potrebnu dokumentaciju.

Zbog postojanja osnova sumnje da ovi predmeti potiču iz krivičnog djela, Đ.V. i P.K. su uhapšeni.

Daljim provjerama utvrđeno je da tablice ne pripadaju tom vozilu, te da vozač ne posjeduje potvrdu o registraciji vozila. Dokumentovanje predmeta je u toku.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments