Javni poziv za obnovu bolnice u Istočnom Sarajevu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je javni poziv za dostavljanje ponuda za sanaciju, rekonstrukciju i dogradnju dijela objekta bolnice u Istočnom Sarajevu.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 9. april do 12.00 časova, nakon čega će zaprimljene ponude biti i otvorene, a ponude će ocjenjivati i izabrati najpovoljnijeg ponuđača Komisija koju će imenovati ministar zdravlja i socijalne zaštite.

Ukupna procijenjena vrijednost radova je 2.250.000 KM, bez PDV-a, a sredstva su obezbijedili Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Projektom je predviđena sanacija i rekonstrukcija postojećeg dijela objekta bolnice površine oko 2.153 metara kvadratnih, koji ima višenamjensku funkciju, a u kome će sada biti smještena bolnička kuhinja sa restoranom, amfiteatar, tehnička prostorija, ostave, radionice, komercijalni prostor i odjeljenje magnetne rezonance.

Na postojeći objekat biće dograđen novi, površine 1.330 kvadrata, u kome će biti Urgentni centar sa operacionim blokom za hitne slučajeve.

U novom dijelu bolnice biće smješten i RTG centar, te specijalističko–konsultativne ambulante /ambulante interne medicine, pedijatrije, hirurgije, ginekologije, otorinolaringologije, oftalmologije i neurologije/.

Planiran rok završetka radova je 150 dana od dana potpisivanja ugovora.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare