Javni poziv za dodjelu nagrada i priznanja povodom slave opštine

0

ISTOČNA ILIDŽA – Opština Istočna Ilidža uputila je javni poziv zainteresovanim pravnim i fizičkim licima sa područja ove lokalne zajednice da dostave inicijative do 15. aprila, za dodjelu nagrada i priznanja, povodom Đurđevdan, slave opštine.

Povelja opštine Istočna Ilidža je najviše priznanje, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

Plaketa opštine Istočna Ilidža je priznanje koje opština dodjeljuje za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju lokalne zajednice i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.

Zahvalnica opštine Istočna Ilidža je priznanje koje se dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem življenju.

U saopštenju opštine Istočna Ilidža se navodi da inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica, odnosno sa referensama za pravna lica.

Inicijative je moguće dostaviti Skupštini opštine Istočna Ilidža, Komisiji za nagrade i priznanja, na adresu Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2, 71 123 Istočna Ilidža.

Javni poziv će biti otvoren od sutra do 15. aprila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare