„Jahorinski poslovni forum“ 24. i 25. marta

0

Naučna konferencija sa međunarodnim učešćem „Jahorinski poslovni forum 2022“ biće održan u onlajn formatu 24. i 25. marta, saopšteno je sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji je organizator konferencije.

Na konferenciju je pristiglo 49 radova, uključujući i sedam studentskih, a angažovano je 55 recenzenata iz zemlje i inostranstva koji su uradili 109 recenzija.

Ukupno je zastupljeno 86 autora iz 10 zemalja – BiH, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Turska, Velika Britanija i Novi Zeland, 21 grada, 26 fakulteta i 17 univerziteta.

Povodom održavanja ove dvodnevne naučne konferencije Organizacioni odbor organizuje u četvrtak, 17. marta u 11.00 časova na Ekonomskom fakultetu
na Palama konferenciju za novinare.

Suorganizatori ovog naučnog skupa su Ekonomski fakultet Podgorica Univerziteta Crne Gore, Ekonomski fakultet Univerziteta Sveti Ćirilo i Metodije u Skoplju i Ekonomski fakultet Subotica Univerziteta u Novom Sadu.

Organizatori ističu da je ova naučna konferencija kategorizovana u prvu kategoriju sa osvojenih 16 bodova, dok je maksimalno moguće osvojiti 21 bod.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare